Медицинский центр Мавекс Медицина

Напрямки

Статті

Цікаві новини

Всі цікаві новини

9 причин відвідати гінеколога

 


Візит до гінеколога, як правило, відкладається на останній момент, що іноді загрожує великими неприємностями. Дізнайся, коли потрібно подзвонити своєму гінекологу, не відкладаючи.

1. Візит до гінеколога необхідний, якщо ти плануєш вагітність. В ідеалі будь яка вагітність повинна бути саме такою: ретельно запланованої. На жаль, покупку автомобіля ми готові планувати роками, оцінюючи найменші нюанси цього заходу. А дітей ми робимо спонтанно ... Чи не тому такий великий відсоток вагітностей та пологів з різними ускладненнями?

2. Терміново до гінеколога, якщо твої місячні тривають 8-10 днів. І при цьому супроводжуються сильними болями, що тягнуть внизу живота і в попереку. Такий стан справ - не є нормально, розумієш? І сподівання на «саме пройде» нерідко чудесно-рукотворним образом перетворюються на напрям в стаціонар. Воно тобі треба? Дзвони гінеколога!

3. Ущільнення або нариви в пахових складках - ще один привід терміново нанести візит гінеколога.

4. Біль і кровотеча під час інтимної близькості - сумнівне прикраса для вашої сексуального життя. Якщо ви, звичайно, не прихильники садо-мазо ... У будь-яких відхилень є своя причина і чим швидше ви її усуньте, тим краще як з точки зору твого інтимного здоров'я, так і для гармонії в родині.

5. Якщо проміжок між місячними становить менше 20 або більше 40 днів і цей процес не може похвалитися своєю регулярністю.

6. Кров'янисті виділення в середині циклу - поганий знак і вірна ознака того, що ти дуже скоро з'явишся в кабінеті у лікаря. Якщо, звичайно, ця частина твого загального здоров'я для тебе щось означає.

7. Незвичайні виділення зі статевих органів - ще один привід негайно нанести візит гінеколога. «Незвичайні» - це: з різким неприємним запахом, незвичайної консистенції, нездорового (найчастіше - жовтуватого або коричневого) кольору.

8. Якщо ви хочете підібрати або змінити метод контрацепції. Експериментувати на своєму здоров'ї з різними гормональними засобами, звичайно, можна, але подумай - чи варто?
9. Останній, дев'ятий, привід звернутися до гінеколога, мабуть, найприємніший: це наступила вагітність. Безпроблемність якої, до речі кажучи, багато в чому залежить від того, схильна ти дзвонити свого гінеколога, зазначивши у себе хоча б один з перерахованих вище приводів нанести свого гінеколога дружній візит.