«Похмільний» сніданок.
Чим більше спирту потрапило в організм, тим сильніше інтоксикація. Першочергова задача ранкового прийому їжі - вивести з організму отруйні речовини, допомогти внутрішнім органам прийти в норму. Для цього на сніданок потрібно їсти:
Помідори. Вони містять унікальні мікроелементи, які допомагають печінці швидше переробити шкідливі токсини.
Яйця можуть заповнити зруйновані спиртом білки, і організму буде легше пережити похмільний синдром.
Фрукти. Особливо рекомендуються банани і ягоди. Вони багаті калієм, магнієм і залізом. Ці вітаміни першими руйнуються спиртом, і при їх нестачі в організмі порушується травлення, страждає нервова система, шлунково-кишковий тракт.
Зернові. Тост або булочка з житнього борошна з висівками додасть енергії і сил.
Джем або повидло. Фруктові наповнювачі наситять клітини глюкозою.
Чим швидше внутрішні органи отримають втрачені під час вчорашнього «свята» вітаміни і мікроелементи, тим швидше відступить нудота і головний біль. |